Puhallusvilla Tampere

 

Yrityksemme aloitti Parocin puhallusvillaurakoinnin v. 1987 ja käyttää toiminnassaan PAROC -puhalluskivivillaa.
Toimintamme on ISO 9002 laatujärjestelmän mukaista.

Toimipisteemme sijaitsee Tampereen kupeessa Lempäälässä.
Toiminta-alueenamme ovat Pirkanmaan ja Satakunnan seutu, ks. tarkempi aluejako oheisesta linkistä, alue 3.

Puhallusvilla Tampere – valitse kokenut asennusryhmä

Palveluksessamme on kokeneita puhallusvilla-asentajia ja pääsesonki ajoittuu syys-talveen. Asennusryhmä koostuu kahdesta puhallusvilla-asentajasta ja työryhmät liikkuvat työkohteisiin kuorma-autoilla. Auto on n. 10 m pitkä, 2,6 m leveä ja 4,2 m korkea.

Auton kapasiteetti päivää kohden on kohteesta riippuen n. 160-200 m³ PAROC -puhalluskivivillaa. Puhallusvillaletkua asennusryhmällä on normaalisti mukanaan 50–60 metriä, mikä useimmissa kohteissa riittää autolta eristystilan perimmäiseen nurkkaan asti. Mikäli eristyskohteessa tarvitaan pidempi letku, tulee tästä ilmoittaa meille etukäteen. Myös auton esteetön pääsy kohteeseen tulee ottaa huomioon.

Asentajillamme on käytössä akkukäyttöiset otsalamput ja paineilmaa tuottavat puhallusvillakoneet käyvät omalla polttomoottorillaan. Emme näin ollen tarvitse työmaalla ulkopuolista sähköä käyttöömme. Edellytämme asiakkailtamme ainoastaan vapaata pääsyä eristystilaan esim. tikkaiden tai telineiden avulla. On myös huomioitava, että kaikki puhallusvilloitusta edeltävät työt on eristettävässä tilassa tehty.

Yrityksemme pitkäaikainen ammattitaito ja kokemus alalta ovat hyvän työsuorituksen perustana. Annamme aina tarvittaessa maksutta käyttöönne näkemyksemme ja kokemuksemme puhallusvillaeristyksiin ja eristystä valmisteleviin töihin liittyen.

Puhallusvilla Tampere, Etelä-Suomen Takuueristys Oy – ota yhteyttä